Selskaber

Selskaber

6 timer arrangement

Min 20 couv

Pris fra 595,- pr. pers.

Inkl. 3 retters menu

Inkl. vin, øl og vand under maden

Inkl. kaffe og avec

Inkl. borddækning (duge, lys, servietter og blomster)

Bland selv

Forretter

Grillet marineret hjertesalat med marineret rejer, amerikansk cocktail sauce, citron caviart, brød crumble og urter

Laksecarpaccio med havtorn mayo, havtorn/æble relish, rugbrødschips og urte/fennikel salat

Rösti vafler med parmaskinke, balsamico glaze, mozzarella og urter

Tomater i variation, sprødt brød, løg kompot, tomatmousse og basilikums olie


Hovedretter

Alle hovedretter kommer med kartofler efter kokkens valg

Kalvefilet, forårsgrønt,  kalvesauce med kapers/salvie , vilde urter +15 kr. pr couv 

Kylling ballotine, svampe mix, jordskok i variation, creole blanquette sauce, urter

Stegt torsk, selleri pure, persille creme, fennikel sauce skilt med grøn olie +15 kr. pr couv

Braiseret svinenakke, ærte francaise, sauce blancquette  og ærteskud


Desserter

Rabarber frangipane tærte, rabarber sorbet, broken gel på rabarber, rabarber coulis og mandel tuille

Mascarponecreme, havtorn kompot, havtorn sorbet, sprød marengs og tørret verbena

Mørk chokoladekage, mælke chokolade mousse, krystalliseret hvid chokolade, passionsfrugt sorbet, blodappelsin perler og skovsyre

Pærer mousse, pærer kompot, pocheret pærer, pærer sorbet og hasselnødder

7 timer arrangement

Min 20 couv.

Pris fra 795,- pr. pers.

Inkl. velkomstdrink

Inkl. 3 retters menu

Inkl. vin, øl og vand under maden

Inkl. kaffe og avec

Inkl. borddækning (duge, lys, servietter og blomster)

Bland selv

Forretter

Grillet marineret hjertesalat med marineret rejer, amerikansk cocktail sauce, citron caviart, brød crumble og urter

Laksecarpaccio med havtorn mayo, havtorn/æble relish, rugbrødschips og urte/fennikel salat

Rösti vafler med parmaskinke, balsamico glaze, mozzarella og urter

Tomater i variation, sprødt brød, løg kompot, tomatmousse og basilikums olie


Hovedretter

Alle hovedretter kommer med kartofler efter kokkens valg

Kalvefilet - forårsgrønt - kalvesauce med kapers/salvie - vilde urter +15 kr. pr couv

Kylling ballotine, svampe mix, jordskok i variation, creole blanquette, urter

Stegt torsk, selleri pure, persille creme, fennikel sauce skilt med grøn olie +15 kr. pr couv

Braiseret svinenakke, ærte francaise, sauce blancquette og ærteskud


Desserter

Rabarber frangipane tærte, rabarber sorbet, broken gel på rabarber, rabarber coulis og mandel tuille

Mascarponecreme, havtorn kompot, havtorn sorbet, sprød marengs og tørret verbena

Mørk chokoladekage, mælke chokolade mousse, krystalliseret hvid chokolade, passionsfrugt sorbet, blodappelsin perler og skovsyre

Pærer mousse, pærer kompot, pocheret pærer, pærer sorbet og hasselnødder


8 timers arrangement

Min 20 couv.

Pris fra 995,- pr. pers.

Inkl. velkomstdrink og snack

Inkl. 3 retters menu

Inkl. vin, øl og vand under maden

Inkl. kaffe og avec

Inkl. borddækning (duge, lys, servietter og blomster)

Bland selv

Forretter

Grillet marineret hjertesalat med marineret rejer, amerikansk cocktail sauce, citron caviart, brød crumble og urter

Laksecarpaccio med havtorn mayo, havtorn/æble relish, rugbrødschips og urte/fennikel salat

Rösti vafler med parmaskinke, balsamico glaze, mozzarella og urter

Tomater i variation, sprødt brød, løg kompot, tomatmousse og basilikums olie


Hovedretter

Alle hovedretter kommer med kartofler efter kokkens valg

Kalvefilet - forårsgrønt - kalvesauce med kapers/salvie - vilde urter +15 kr. pr couv

Kylling ballotine, svampe mix, jordskok i variation, creole blanquette, urter

Stegt torsk, selleri pure, persille creme, fennikel sauce skilt med grøn olie

Braiseret svinenakke, ærte francaise, blancquette sauce og ærteskud


Desserter

Rabarber frangipane tærte, rabarber sorbet, broken gel på rabarber, rabarber coulis og mandel tuille

Mascarponecreme, havtorn kompot, havtorn sorbet, sprød marengs og tørret verbena

Mørk chokoladekage, mælke chokolade mousse, krystalliseret hvid chokolade, passionsfrugt sorbet, blodappelsin perler og skovsyre

Pærer mousse, pærer kompot, pocheret pærer, pærer sorbet og hasselnødder


Tilkøb til arrangement


Bar Buffet efter middagen


Spiritus, øl, vand og vin pr. time kr. 139,-
Chokolade og slik kr. 40,-
Chips kr. 30,-
Chips, slik og chokolade kr. 60,-

Flaske øl 28,-

Special øl på flaske 38,-

Fadøl kr. 40,-

Special fadøl 45,-
Sodavand kr. 26,-
Kaffe/the  termokande kr. 40,-
Medbragt vin proppenge pr. flaske kr. 149,-
Medbragt kage, chokolade og chips kr. 30,-

Værd at vide


Minimumsantal på selskaber er 20 betalende voksne
Skulle I mod forventning blive færre, betales der op til 20 voksne.
Vi tager selvfølgelig højde for allergier og lignende - blot giv besked på forhånd


Bestilling af selskab:
Reservationsgebyr kr. 2.000,-
Reservationsgebyret bedes betalt ved bestilling og bliver naturligvis
fratrukket den endelige faktura.
Jeres arrangement bliver bekræftet skriftligt.
Priserne gælder for arrangementer der afholdes i 2025.


Kontakt:
Vi står naturligvis altid til rådighed med besvarelser af
spørgsmål eller yderligere oplysninger.
Kontakt os på tlf. 91554405
eller skriv til: info@cafe-trophies.dk

unsplash