Min 20 couv
Pris fra 595,- pr. pers.
Inkl. 3 retters menu
Inkl. vin, øl og vand under maden
Inkl. kaffe og avec
Inkl. borddækning (duge, lys, servietter og blomster)
Bland selv
Forretter
Grillet marineret hjertesalat med marineret rejer, amerikansk cocktail sauce, citron caviart, brød crumble og urter
Laksecarpaccio med havtorn mayo, havtorn/æble relish, rugbrødschips og urte/fennikel salat
Rösti vafler med parmaskinke, balsamico glaze, mozzarella og urter
Tomater i variation, sprødt brød, løg kompot, tomatmousse og basilikums olie
Hovedretter
Alle hovedretter kommer med kartofler efter kokkens valg
Kalvefilet, forårsgrønt, kalvesauce med kapers/salvie , vilde urter +15 kr. pr couv
Kylling ballotine, svampe mix, jordskok i variation, creole blanquette sauce, urter
Stegt torsk, selleri pure, persille creme, fennikel sauce skilt med grøn olie +15 kr. pr couv
Braiseret svinenakke, ærte francaise, sauce blancquette og ærteskud
Desserter
Rabarber frangipane tærte, rabarber sorbet, broken gel på rabarber, rabarber coulis og mandel tuille
Mascarponecreme, havtorn kompot, havtorn sorbet, sprød marengs og tørret verbena
Mørk chokoladekage, mælke chokolade mousse, krystalliseret hvid chokolade, passionsfrugt sorbet, blodappelsin perler og skovsyre
Pærer mousse, pærer kompot, pocheret pærer, pærer sorbet og hasselnødder
Min 20 couv.
Pris fra 795,- pr. pers.
Inkl. velkomstdrink
Inkl. 3 retters menu
Inkl. vin, øl og vand under maden
Inkl. kaffe og avec
Inkl. borddækning (duge, lys, servietter og blomster)
Bland selv
Forretter
Grillet marineret hjertesalat med marineret rejer, amerikansk cocktail sauce, citron caviart, brød crumble og urter
Laksecarpaccio med havtorn mayo, havtorn/æble relish, rugbrødschips og urte/fennikel salat
Rösti vafler med parmaskinke, balsamico glaze, mozzarella og urter
Tomater i variation, sprødt brød, løg kompot, tomatmousse og basilikums olie
Hovedretter
Alle hovedretter kommer med kartofler efter kokkens valg
Kalvefilet - forårsgrønt - kalvesauce med kapers/salvie - vilde urter +15 kr. pr couv
Kylling ballotine, svampe mix, jordskok i variation, creole blanquette, urter
Stegt torsk, selleri pure, persille creme, fennikel sauce skilt med grøn olie +15 kr. pr couv
Braiseret svinenakke, ærte francaise, sauce blancquette og ærteskud
Desserter
Rabarber frangipane tærte, rabarber sorbet, broken gel på rabarber, rabarber coulis og mandel tuille
Mascarponecreme, havtorn kompot, havtorn sorbet, sprød marengs og tørret verbena
Mørk chokoladekage, mælke chokolade mousse, krystalliseret hvid chokolade, passionsfrugt sorbet, blodappelsin perler og skovsyre
Pærer mousse, pærer kompot, pocheret pærer, pærer sorbet og hasselnødder
Min 20 couv.
Pris fra 995,- pr. pers.
Inkl. velkomstdrink og snack
Inkl. 3 retters menu
Inkl. vin, øl og vand under maden
Inkl. kaffe og avec
Inkl. borddækning (duge, lys, servietter og blomster)
Bland selv
Forretter
Grillet marineret hjertesalat med marineret rejer, amerikansk cocktail sauce, citron caviart, brød crumble og urter
Laksecarpaccio med havtorn mayo, havtorn/æble relish, rugbrødschips og urte/fennikel salat
Rösti vafler med parmaskinke, balsamico glaze, mozzarella og urter
Tomater i variation, sprødt brød, løg kompot, tomatmousse og basilikums olie
Hovedretter
Alle hovedretter kommer med kartofler efter kokkens valg
Kalvefilet - forårsgrønt - kalvesauce med kapers/salvie - vilde urter +15 kr. pr couv
Kylling ballotine, svampe mix, jordskok i variation, creole blanquette, urter
Stegt torsk, selleri pure, persille creme, fennikel sauce skilt med grøn olie
Braiseret svinenakke, ærte francaise, blancquette sauce og ærteskud
Desserter
Rabarber frangipane tærte, rabarber sorbet, broken gel på rabarber, rabarber coulis og mandel tuille
Mascarponecreme, havtorn kompot, havtorn sorbet, sprød marengs og tørret verbena
Mørk chokoladekage, mælke chokolade mousse, krystalliseret hvid chokolade, passionsfrugt sorbet, blodappelsin perler og skovsyre
Pærer mousse, pærer kompot, pocheret pærer, pærer sorbet og hasselnødder
Bar Buffet efter middagen
Spiritus, øl, vand og vin pr. time kr. 139,-
Chokolade og slik kr. 40,-
Chips kr. 30,-
Chips, slik og chokolade kr. 60,-
Flaske øl 28,-
Special øl på flaske 38,-
Fadøl kr. 40,-
Special fadøl 45,-
Sodavand kr. 26,-
Kaffe/the termokande kr. 40,-
Medbragt vin proppenge pr. flaske kr. 149,-
Medbragt kage, chokolade og chips kr. 30,-
Værd at vide
Minimumsantal på selskaber er 20 betalende voksne
Skulle I mod forventning blive færre, betales der op til 20 voksne.
Vi tager selvfølgelig højde for allergier og lignende - blot giv besked på forhånd
Bestilling af selskab:
Reservationsgebyr kr. 2.000,-
Reservationsgebyret bedes betalt ved bestilling og bliver naturligvis
fratrukket den endelige faktura.
Jeres arrangement bliver bekræftet skriftligt.
Priserne gælder for arrangementer der afholdes i 2025.
Kontakt:
Vi står naturligvis altid til rådighed med besvarelser af
spørgsmål eller yderligere oplysninger.
Kontakt os på tlf. 91554405
eller skriv til: info@cafe-trophies.dk